feesten bij Motion

feesten bij Motion

Een volledig verzorgd feestje? Dan ben je bij Motion aan het juiste adres!
Of je nu op zoek bent naar een magisch prinsessenfeest voor je 5 jarige, een gezellig familie- of bedrijfsfeest met je collega’s, een coole rollerdisco party met je besties of een super gezellige dansworkshop party voor je allerliefste zus of vriendin! Er is altijd wel een reden om een feestje te vieren en dat kan op onze prachtige┬álocatie voorzien van een professionele studio en gezellige, luxe aangekleede lounge! Bij Motion kun je een compleet verzorgd feestje vieren en dat in diverse thema’s. Voor elk feest hebben wij een passend arrangement, met DANS altijd als leidraad!
Alle feesten worden van begin tot eind door onze eigen organisatie (vlotte party medewerksters) verzorgd, begeleid en aangekleed zodat je nergens meer omkijken naar hebt! Styling & draaiboek van het feest wordt van A tot Z door onszelf geregeld, natuurlijk rekening houdend met jouw wensen.
Kies voor onze standaard thema feesten of informeer eens naar onze mogelijkheden als je een feest in gedachten hebt met speciale wensen.
Wij staan je graag te woord om samen met jou te zoeken naar een passende oplossing voor een te gek feest! Maak je dansfeestje helemaal compleet met entertainment, rollerskates, dansinstructeur en lekkere bites.
Voor onze verschillende arrangementen klik je verder door op onze pagina’s. Voor een vrijblijvende offerte kun je gebruik maken van ons aanvraagformulier.

Elizabeth Cady Stantonplein 1004 | 1102 BL Amsterdam | 06-19869193 | info@partyatmotion.nl